Skip to content

Er du vår nye visum medarbeider?

Drømmer du om å jobbe i reisebransjen? Vi leter etter en dedikert og kunnskapsrik visummedarbeider til vårt kontor i Haugesund!

Som visummedarbeider vil du være ansvarlig for å håndtere visumsøknader og sikre en smidig og problemfri reiseopplevelse for våre kunder. Du vil samarbeide nært med kunder, ambassader, konsulater og skipsagenter for å sikre at alle nødvendige dokumenter og krav oppfylles.
 

Hva innebærer stillingen?

Vi ser etter noen med erfaring fra reisebransjen og god kunnskap om visumsøknadsprosesser, men dette er ikke et absolutt krav da vi tilbyr full opplæring! Hos oss får du muligheten til å bli en del av et dynamisk og støttende team, hvor du kan utvikle dine ferdigheter og bidra til å gjøre reisen enklere og tryggere for våre kunder.

 

Vi søker en detaljorientert person med sterke kommunikasjonsevner, god skriftlig og muntlig norsk og engelsk, som kan jobbe effektivt i et hektisk miljø. Hvis du ønsker å jobbe med varierte oppgaver og utfordringer i et spennende reisebyrå, så vil vi gjerne høre fra deg!

Rekrutterings & Bemanningsxperten bistår oss i ansettelsesprosessen, har du spørsmål så ikke nøl med å kontakte daglig leder/partner Else-Marie Johansen på tlf 93836222- mail em@bemanningsxperten.no Vi ser frem til å motta din CV. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.
Vi intervjuer fortløpende
g-travel-logo-1

G Travels visumspesialister gjør alt arbeid med et visum, og sørger for den raskeste behandlingstiden som er tilgjengelig i det enkelte land og område.

Vi har meget gode relasjoner med ulike ambassader, og vår mangeårige erfaring med visumrelatert arbeid sørger for unødvendig tidsbruk i søkeprosessen.

Vi samler all nødvendig informasjon og gjennomfører søknadsprosessen for dere.

G Travel er en av Norges største norskeide reisebyråkjeder med solid bakgrunn og lang erfaring som leverandør av alle typer reiserelaterte tjenester. Vi har byråer i Norge fra Farsund i sør til Hammerfest i nord, i tillegg til egne byråer i Europa, Asia og USA.

Vårt sterke partnerskap med Travel Leaders sikrer G Travel tyngde globalt til å operere som reisebyrå internasjonalt. Travel Leaders har mer enn 52.000 medarbeidere fordelt på 7000 kontorer i 90 land.

I G Travel blir vi inspirert av å strekke oss mot nye mål og anstrenger oss hver dag for å møte våre kunders ulike behov gjennom levering av innovative produkter og tjenester av høyeste kvalitet.

Våre medarbeidere er vår største og viktigste ressurs uavhengig av om det dreier seg om Forretningsreiser, Marine • Offshore • Energy, Bistandsreiser, Gruppereiser • Konferanser • Event eller Fritidsreiser – så vil våre dyktige medarbeidere bistå med å finne de beste løsningene for våre kunder.

G Travel er miljøsertifisert etter ISO 14001 og skal være bransjens «grønneste» reisebyråkjede. Vi er en tydelig bidragsyter for gode løsninger i miljøarbeidet innen vår bransje ved bl.a. å prioritere alternativer med lavt miljøavtrykk, miljøstatistikker og co2-rapportering.

I G Travel er vi opptatt av å ta et samfunnsansvar, og har i mange år vært en sterk støttespiller for «Young Life Foundation» på Cebu som er et barnehjem for underpriviligerte barn, og «A Million Voices» i Manila som er en organisasjon som hjelper barn fra fattige familier med skolegang, helsehjelp, mat og klær.