Skip to content

Jobbsøker

Bemanningsxperten ønsker å komme i kontakt med deg som er på jakt etter ny jobb, nye utfordringer om det er fast stilling eller innleie. Vi har to like viktige kundegrupper hos oss: Potensielle kandidater og bedriftene vi samarbeider med. Våre erfaringer fra mange møter med ulike personer på begge sider av bordet har gitt oss verdifull erfaring som vi tar med oss i møtet med deg. Vi vet at en CV inneholder mye nyttig informasjon, men det er ofte det som ikke står i en CV som kan være det avgjørende element.

Vi vil alltid respektere dine ønsker, det er jo din neste jobb det handler om – vi er bare bindeleddet mellom deg og ditt neste steg i karrieren.

Vi er kontinuerlig på jakt etter gode kandidater og vi anbefaler deg å registrere deg i vår CV-base. For at vi skal kunne vurdere deg til aktuelle stillinger er det viktig at du registrerer hvilke stillingstyper som er aktuelle for deg/du er kvalifisert for, og at din CV er oppdatert og fullstendig.

Intervjuet

Har du klart å få til et intervju hos en potensiell arbeidsgiver er det viktig å være godt forberedt. Jobbintervjuet er første steg til jobben. Du skal presentere dine egenskaper og erfaringer til din nye potensielle arbeidsgiver. Tenk igjennom hvordan du skal presentere deg. Vi anbefaler deg å gjøre research i forkant av intervjuet. Sjekk historikk, dagens situasjon og fremtidsvisjoner via internett, aviser, årsrapporter, venner og kollegaer. Kle deg profesjonelt, og gjerne litt konservativt.

Under intervjuet er det viktig å være engasjert og offensiv. Godt humør er med på å bryte barrierer.

Har du lyst på jobben? Si det!

Kontakt oss

Kontakt oss

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.