Skip to content

Vi er Bemanningsxperten

Vårt navn forplikter «Bemanningsxperten» – og vi er det.

I Bemanningsxperten jobber vi verdibasert, og setter samfunnsengasjement, vidsyn og mangfold høyt. Vi utfordrer og er dedikert til å finne kandidater som er opptatt av å skape resultater, arbeidsplasser og verdier. Bemanningsxperten har 12 ansatte fordelt på 4 byer i Norge. Alle har relevant erfaring og bidrar med et stort nettverk.

Vi våger å utfordre

De fleste av våre oppdragsgivere har et relativt klart bilde av hva slags kandidater de ønsker seg for fremtiden, og det er bra. Samtidig er det lett å overse vesentlige krav og utfordringer når man først og fremst ser verden fra innsiden og toppen av egen virksomhet. Vi har bred erfaring og innsikt gjennom utvelgelser i ulike bransjer, og kan supplere virksomhetens eget bilde. Våre seniorrådgivere har selv vært ledere og kan by på verdifull innsikt, utfordre i god hensikt og stille spørsmål for å belyse hvilken kompetanse som trengs for å nå de ulike mål. Våre team er ikke redde for å gjøre dere til gode og bevisste bestillere.

Innovative løsninger og samhandling

Vi har satt oss som mål å ha bransjens beste systemer og det har tatt mange år for å komme dit. Sammen med våre leverandører har vi utviklet unike teknologiske løsninger for å identifisere mulige kandidater og sikre optimal synlighet ovenfor den riktige målgruppen. Kunnskap om virksomheter og personer er hele tiden oppdatert og er vår kunnskapsbase.

Tillit fra kandidater

Respektfullt og fortrolig håndtering skaper tillit. Kandidater kan stole på at Bemanningsxperten er opptatt av deres karriere og ivaretar deres konfidensialitet. Denne tilliten gjør det mulig å skape en god dialog med kandidatene.

Samfunnsansvar og seriøsitet

Bemanningsxperten er en arbeidsgiver som bryr seg. Vi tror sterkt på å bygge en langsiktig kompetanse –og kvalitetskultur. Vi er alle ansatte med fast markedslønn og gode pensjons – og forsiktingsordninger. Vi yter i tillegg et betydelig årlig bidrag til humanitære organisasjoner.

Kontakt oss

Kontakt oss

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.