Om oss

Bemanningsxperten AS er et selskap innen rekruttering og bemanning med hovedkontor i Kristiansand. Vi har i dag også kontorer i Bergen og Sandnes. Selskapet skal bygges på lokal kunnskap, lokalt nettverk, lokale investorer og ikke minst knytte til seg de beste rådgiverne i bransjen.

Selskapet vil tilby bemanning innen de fleste fagområder som økonomi, regnskap, kontor, lager /logistikk, administrasjon, ledelse og salg/marked.

Våre kunder er både store, mellomstore og små bedrifter.

Du kan forvente kvalitet i alle ledd. Vi er en seriøs arbeidsgiver og en profesjonell samarbeidspartner.

Vi håper akkurat DU tar kontakt! Slik kan vi hjelpe seriøse bedrifter og flinke folk å finne hverandre.

Vår arbeidsdag og vårt tankesett er preget av våre verdier. Vi tror at du vil oppleve oss som både pålitelige og inkluderende, og at vi har et oppriktig engasjement i både våre kunders behov og våre medarbeideres ønsker. Du kan forvente kvalitet i alle prosesser, at vi er en seriøs arbeidsgiver og en profesjonell samarbeidspartner.

Selskapet vil ha en sørlandsk profil med lokale eiere – vi ønsker å tilby noe nytt innen bemanning

Ser du etter ny jobb eller trenger du en ny medarbeider – ta kontakt, vi hjelper gjerne til i prosessen.

Med mange års allsidig erfaring fra bransjen har vi verdifull kunnskap om markedet og våre kunder, og vet hvor viktig gode relasjoner er.

 

Bemanningsxperten  er opptatt av kvalitet i alle ledd og vil til enhver tid heve vårt kompetansenivå.

Achilles JQS

I januar 2018 ble vi for første gang godkjent i Achilles JQS systemet. For oss er dette et kvalitetsstempel og vi er stolte av å kunne melde om ny godkjenning i desember 2020. Det bekrefter at Bemanningsxperten er en høyt kvalifisert leverandør å jobbe med, da Achilles er bygd opp på et meget solid grunnlag som gir innkjøperne (våre kunder) en kvalitetssikret liste over godkjente leverandører. Vi har gjennomgått kvalifiseringssystemet; forskriftsmessige og spesifikke krav, for leveranse til den norske og danske olje- og gassektoren.

NHO Services nye sertifiseringsordning

I Juni 2018 besto vi kravene til NHO Services nye sertifiseringsordning  «Revidert arbeidsgiver». Vi er stolte av å kunne opprettholde vår status som Revidert Arbeidsgiver med oppdatert godkjenning i mai 2021.

Litt om ordningen:

Revidert Arbeidsgiver er en frivillig revisjonsordning på sentrale deler av arbeidsgiveransvaret. Ordningen dokumenterer bemanningsbedriftenes ryddighet som arbeidsgiver, samtidig som den bidrar til kontinuerlig arbeidskvalitet.

Rent praktisk for våre kunder og kandidater?

Ordningen bekrefter at Bemanningsxperten etterlever sentrale prinsipper i arbeidsmiljøloven og opptrer som en seriøs og profesjonell arbeidsgiver.

Hva revideres?

Følgende områder blir vi revidert på/innen:

 

  • Arbeidsavtaler
  • HMS kartlegging
  • HMS ansvar avklart mellom bemanningsselskap og kunde
  • Arbeidstid og lønn
  • Håndtering av lønnsplikt
  • Sykepenger
  • Oppfølging av sykmeldt
  • Stillingsvern når oppdraget avsluttes til avtalt tid

 

Vil du vite mer om ordningen så ring oss gjerne eller klikk deg inn på: www.revidertarbeidsgiver.no

 

Vårt navn forplikter – Bemanningsxperten – vi er det!

Small enough to care – big enough to manage