Skip to content

Vi er Bemanningsxperten – vårt navn forplikter

Våre verdier: Dedikert – Pålitelig – Respekt

Dedikert

Dedikert og presisjon er verdifulle egenskaper som sikrer det beste resultatet. Bedriftskulturen i Bemanningsxperten er basert på dedikerte medarbeidere. I Bemanningsxperten tror på verdien av å lytte til våre kunder, og vi gir oss ikke før kunden er fornøyd. Vi ser verdien av å kjenne det lokale næringsliv, og har et ønske å bygge langvarige relasjoner samt være en ledende aktør i markedet . Vår dedikasjon og presisjon hjelper deg med å sikre gode beslutninger i forhold til valg av kandidat. Vi skiller oss ut fra mengden med vår vilje og vårt engasjement til å overgå våres samarbeidspartneres forventninger.

Pålitelighet

Pålitelighet og personlig ansvar er en relasjons viktigste byggesteiner. I Bemanningsxperten vektlegger vi åpen og personlig dialog i våre samarbeid, og setter alltid av tid til våre kunder, kandidater og kollegaer. I Bemanningsxperten holder vi det vi lover, og våre handlinger skaper tillitt og trygghet. Dette er viktig for at vi skal forstå kravene til evner, egenskaper og fagkompetanse som skal til for å hjelpe våre kunder inn i fremtiden. Vår kompetanse og pålitelighet sikrer at rekrutteringsprosessen blir profesjonell for både kunder og kandidater.

Respekt

Respekt i Bemanningsxperten betyr å akseptere kunder/kandidater/ kollegaer og beundre dem for den de er, samt å ikke prøve å forandre dem, eller forme dem. Vi respekterer deg som menneske, og det er det mest grunnleggende aspektet som er tilstedeværende i alle våre samhandlinger.  Det inkluderer å behandle andre med det hensynet som alle mennesker fortjener, og vi aksepterer din måte å takle og vise følelser på. I Bemanningsxperten har vi respekt for våre kandidaters drømmer om en ny jobb, og respekt for den store investeringen som våre kunder gjør i ansettelser.

Kontakt oss

Kontakt oss

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.