Skip to content

Pizza-elsker med kremmersjel

Vi tror sterkt på at en dyktig driver med den rette erfaringen vil lykkes med å skape liv og fellesskap i hjertet av Ålgård. 
Jonas B. byr på en folkelig meny med fristelser for alle. Full av amerikanske og italienske klassikere som samler både små og store rundt bordet. 
 
Konseptet er klart, lokalet venter, og Ålgård sentrum er i spennende utvikling. Nå mangler bare deg som ser mulighetene og som forstår sammenhengen mellom innsats og lønnsomhet. Som ny restauranteier i Jonas B. kjeden får du svært gode betingelser og stor frihet.
Vi vet av erfaring at det ikke bare handler om å kunne drive en restaurant, det handler også om hvem du er som person.
  • Du trives med ansvar, og folk rundt deg blir inspirert av ditt engasjement.
  • Du liker å skape noe, finne nye løsninger og gjøre ideer om til virkelighet.
  • Du har kremmersjel og skjønner verdien av god service og lønnsom drift.
  • Du står stødig, tør å satse – og har tro på det du bringer til bordet.
Jonas B.-kjeden samarbeider med Rekrutterings & Bemanningsxperten for å finne nye restauranteier, har du spørsmål så ikke nøl med å kontakte daglig leder/partner Else-Marie Johansen på telefon 938 36 222 eller em@bemanningsxperten.no.
Søknadsprosessen pågår fortløpende. Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Jonas B. Gundersen åpnet dørene for første gang i 1990. Med klokketro på at italienske og amerikanske retter kombinert med god musikk og litt utradisjonelle omgivelser kunne være noe å tilby oss nordmenn.
Og det stemte. Nå – mange år senere, er menyen blitt utvidet og vi sier heller bare Jonas B. Atmosfæren og stemningen er altfor uformell og trivelig til å bruke etternavn
Mye mer enn bare god mat og drikke!

Hvis dere ikke helt har bestemt dere – italiensk eller amerikansk på menyen, da ligger løsningen hos oss – i den gamle Lokstallen. Hos Jonas B. får du det beste fra to verdener – pizza og pasta, men også mange andre spennende retter du kanskje ikke tenker på før du får dem presentert i menyen.

Spennende mat med solide røtter i italiensk og amerikansk matkultur, et interiør som du synes er koselig og musikk som kler et godt måltid – bare skrudd ned når det er konsert på den flotte plassen utenfor.