Skip to content

Skikkelig mat siden 1949

Er du vår nye Restaurantleder hos Lura Turistheim ?

Din hovedoppgave som restaurantleder vil være å styre den daglige driften i restauranten som har åpent 7 dager i uken året rundt og sørge for at både gjester og medarbeidere elsker å være hos oss. Du vil ha en svært varierende arbeidsdag hvor hoveddelen vil være tilstedeværelse i service sammen med dine medarbeidere. Du tar en aktiv del i restaurantens hverdag og trives ute i front. 
 

Hva innebærer stillingen?

Du skal spille på lag med et fantastisk team som sammen vil skape enda bedre opplevelser for våre gjester.

  • Daglig drift, herunder tilstedeværelse i service
  • Personalansvar 
  • Bemanning og planlegging av vaktlister
  • Opplæring og oppfølging av medarbeidere

 

Vi setter service høyt og er opptatt av at også du gjør det. Du brenner for faget og liker tempo. Du er punktlig, engasjert og genuint opptatt av service. Du er en positiv person som møter gjester i døra med et stort smil.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Erfaring fra restaurant/bar
  • Enten du har erfaring innen ledelse eller et sterkt ønske om å utvikle deg i denne rollen, oppfordrer vi deg til å søke
  • Høy arbeidskapasitet
  • Lever og ånder for service og «den gode opplevelsen»
  • Løsningsorientert og fremoverlent
  • Gode norskkunnskaper
Rekrutterings & Bemanningsxperten bistår oss i ansettelsesprosessen, har du spørsmål så ikke nøl med å kontakte daglig leder/partner Else-Marie Johansen på tlf 93836222- mail em@bemanningsxperten.no Vi ser frem til å motta din CV. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.
Søknadsfrist 4 juni 2024
lura

Hver eneste dag, siden 1949, har vi laget mat fra bunnen av på kjøkkenet på Lura. Skikkelig norsk tradisjonsmat. Klar når du er sulten. Vår restaurant er åpen hver dag – hele året.

Spis opp maten!

Bærekraft, kaller de det nå om dagen. Sunn fornuft, har vi kalt det i alle år: Hos Lura Turistheim bruker vi hele dyret. Vi lager steik den ene dagen og lapskaus på restene den neste. Skroget koker vi verdens beste kraft på, og blodet blir blodkomle til takknemlige gjester med gode minner fra barndommen. Derfor har vi ikke matsvinn.

Årlig lager vi over 200 000 middagsretter. Fokuset er det samme som da Lura Turistheim ble etablert i 1949; ekte hjemmelaget mat av høy kvalitet på råvarene.

Leverandører og råvarer er nøye utvalgt. Hos Lura Turistheim er vi opptatt av å lage mat helt fra bunnen av. Rene produkter gir høyere kvalitet og bedre smak!

Kjøttkaker med brun saus og poteter, hjemmelaget fiskegrateng og komle med salt kjøtt, pølse og smeltet smør: I jungelen av nye matvaner og valgmuligheter, har norsk tradisjonsmat nærmest forsvunnet på menyen.

«Heldigvis finnes Lura Turistheim», sier gjestene våre. Noen av dem har spist komle fast hver torsdag siden 1949. Samme bord, samme klokkeslett. Andre gjester er så nye at de får fiskegratengen servert med teskje på fanget til mor eller far. Felles for dem alle er at de vil ha smaken av skikkelig mat laget fra bunnen av, rause porsjoner og kjapp servering.