Skip to content

Bli med på Neotemp sitt team

Har du erfaring og kompetanse innen kjøleteknikk?

Neotemp AS er et norsk selskap som spesialiserer seg på svært energieffektive «luft til vann» varme- og kjøletekniske løsninger. Vi opplever betydelig vekst og søker nå å styrke teamet vårt med flere dyktige medarbeidere med erfaring innen kjøleteknikk og god teknisk innsikt. Våre kunder setter pris på vår evne til å identifisere muligheter og implementere effektive systemløsninger, selv i situasjoner der andre ser på dem som utfordrende problemer.
 
Lager og logistikkmedarbeider (Nytt lager i Sandfjord)
Neotemp AS er et høyteknologisk norsk selskap som leverer svært energieffektive «luft til vann» varme- og kjøletekniske løsninger. Med en stadig økende etterspørsel og betydelig vekst, etablerer vi nå et nytt lager/verksted i Stokke, Sandefjord Kommune. Vi søker nå en dedikert og engasjert Lager- og Logistikkmedarbeider som kan bidra til å opprettholde vår høye standard for kvalitet og effektivitet.
 
Neotemp-logo-grafikk

Innovasjonen er en miljøvennlig forenkling og ekstrem effektivisering av varmeoverføringen fra kjølegass til vann

 

Neotemp° er et energi-og teknologiselskap lokalisert nord for polarsirkelen, nærmere bestemt i Troms fylke og Ibestad Kommune. 

Vi har utviklet og introdusert en helt ny og unik teknologi for bruk i luft til vann varmepumper. Teknologien forenkler og effektiviserer varmeoverføringen fra kjølegass til vann i et varmepumpesystem. I tillegg utnytter den hele energiproduksjonen som kjøleprosessen i en varmepumpe avgir. Resultatet er energieffektivitet som er minst 35 % bedre enn alle andre produkter i markedet. Bruk av platevarmeveksler er fullstendig eliminert, og dette bidrar også til større driftssikkerhet og lengre levetid. Vi tilbyr ekstremt energieffektive løsninger for oppvarming, kjøling og produksjon av varmt tappevann. Teknologien er patentert og våre produkter passer alle formål for oppvarming, det være seg i boliger eller større næringsbygg. Den teknologiske løsningen er registrert, godkjent og sertifisert av Patentstyret i Norge, og i hele verden for øvrig.

Neotemp er allerede etablert med eget selskap i Italia, i tillegg til samarbeidet med Panasonic. Nå venter en enda større satsning globalt for å øke posisjonen og utvikle produktet videre.

Neotemp-logo-grafikk

Neotemp° er fremtidsrettet

Global oppvarming og klimaendringer er en reell trussel for fremtiden. Alt vi gjør handler om dette, og våre produkter er allerede forberedt til å benytte fremtidens kuldemedie, Co2.

Neotemp° er et grønt teknologiselskap.

Vår forskning og utvikling har stort fokus på langsiktig bærekraft. Det handler om miljøvennlig innovasjon og fornybar energi. Alle våre installasjoner gir vesentlige og effektive bidrag til reduksjon i utslipp av klimagasser. Sammen med våre kunder er vi i full gang med modernisering og oppgradering av innendørs oppvarming.

All vår kapital investeres i fornybar energi og utvikling av en mer miljøvennlig og bærekraftig fremtid.

Vi skal fortsette å  tilfredsstille forventningene til innovasjon og energieffektivitet fra våre kunder, og samtidig bidra til et bedre klima til det beste for vår felles fremtid.


Med disse forutsetningene på plass søker vi å gi deg et best mulig innendørs klima både på jobb og hjemme.

Har du erfaring og kompetanse innen kjøleteknikk?

Arbeidsoppgavene vil omfatte installasjonsarbeid på nyutviklede prosjekter, produksjon av våre nyskapende "plug & play" varmepumpeløsninger, i tillegg til inspeksjon og serviceoppdrag hos våre eksisterende kunder.

Dine kvalifikasjoner:
 • Ønskelig med fagbrev som kuldemontør eller rørlegger 
 • Erfaring innen fagområdet varmepumper/varmesentraler
 • Andre sertifiseringer innen kuldeteknikk anses som en fordel
 • Gyldig førerkort for bil, klasse B

Vi tilbyr:

 • Grundig opplæring i Neotemp° sine produkter og teknologier
 • Muligheter for faglig utvikling med betydelig grad av selvstendighet
 • Fleksibel arbeidstid
Den kommersielle delen av selskapet blir nå administrert fra våre nylig åpnede kontorer i Drammen, og vi ser frem til å utvide vår tilstedeværelse med flere etableringer i Norge. For å styrke vår virksomhet søker vi primært etter nye kollegaer i Oslo, Akershus og Vestfold-området, men ønsker også å komme i kontakt med dyktige kandidater fra andre deler av Norge.
Mer informasjon om stilling kan Else-Marie Johansen kontaktes på
938 36 222 eller em@bemanningsxperten.no

Lager og logistikkmedarbeider (Nytt lager i Sandfjord)

Neotemp AS er et høyteknologisk norsk selskap som leverer svært energieffektive "luft til vann" varme- og kjøletekniske løsninger. Med en stadig økende etterspørsel og betydelig vekst, etablerer vi nå et nytt lager/verksted i Stokke, Sandefjord Kommune. Vi søker nå en dedikert og engasjert Lager- og Logistikkmedarbeider som kan bidra til å opprettholde vår høye standard for kvalitet og effektivitet.

Arbeidsoppgaver:
 • Holde orden og system i lageret og verkstedet
 • Sørge for at teknikerne til enhver tid har tilstrekkelige ressurser og utstyr for å opprettholde en mest mulig effektiv produksjon
 • Henting og levering av varer hos kunder og leverandører
 • Mottakskontroll og vareplassering
 • Sikre at alle varer og materialer er på riktig sted til enhver tid
 • Bidra til å optimalisere lagerstyringssystemer og prosesser
 • Forefallende lager- og logistikkoppgaver
 • Da dette er en nyopprettet stilling, kan arbeidsoppgavene bli justert og tilpasset etter behov
Kvalifikasjoner:
 • Erfaring fra lager- eller logistikkarbeid er en fordel, men ikke et krav
 • Evne til å arbeide selvstendig og i et team
 • God organisatorisk ferdighet og nøyaktighet
 • Fleksibel og løsningsorientert
 • Førerkort klasse B er nødvendig, klasse C1 er ønskelig
 • Personlig egenhet og egenskaper vil vektlegges

Personlige egenskaper:

 • Vi ser etter en pålitelig, effektiv og ansvarsbevisst person som kan trives i et hektisk miljø. Du må være proaktiv og kunne håndtere flere oppgaver samtidig, samtidig som du opprettholder et høyt nivå av nøyaktighet og kvalitet i arbeidet ditt.

Vi tilbyr:

 • En spennende stilling i et selskap i vekst
 • Muligheten til å jobbe med innovative produkter og teknologier
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
Mer informasjon om stilling kan Else-Marie Johansen kontaktes på
938 36 222 eller em@bemanningsxperten.no