Skip to content

Norva24 Sørmiljø søker Salgs- og driftsleder i Sandnes

Bli med på en spennende reise

Vi har store ambisjoner om videre vekst, og er nå på jakt etter en engasjert og operativ salgsleder med driftsansvar.

Du vil få overordnet ansvar for å lede og utvikle vår lokasjon i Sandnes. I tillegg til å lede og koordinere daglig drift vil du ha en nøkkelrolle i å posisjonere vår virksomhet i regionen. Dette gjør du gjennom å være aktiv ute i markedet, identifisere potensielle kunder og markedssegmenter, samt bygger og vedlikeholder sterke relasjoner til eksisterende og nye kunder. Du har personal- og økonomiansvar, og rapporterer til Daglig leder i Kristiansand.

I over 50 år har vi i Norva24 Sørmiljø levert tjenester til distriktets innbyggere og bedrifter. Årlig graver, inspiserer og spyler vi kilometervis med rør, behandler over 10 000 tonn med oljeforurenset masse, samler inn over 1.5 millioner liter olje og har fjernet over 15 000 m3 fett fra fettutskillere rundt omkring i kommunene – i tillegg til en rekke andre tjenester. Vi kjenner Agders «undergrunn» som vår egen lomme, og hjelper deg raskt og effektivt. I ryggen har vi hele Norva24–teamet, med rundt 1600 ansatte, masse spesialkompetanse og 600 spesialbiler. Alt tilgjengelig for deg om du skulle trenge det. Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor – eller vanskelig.

VI HJELPER ALLTID!

Norva24 ble etablert i 2015, da en rekke mindre lokale selskaper slo seg sammen, og dannet et større konsern på tvers av regioner. Vi er i dag størst i Norden, med lokasjoner både i Norge, Sverige og Danmark, samt at vi har stor tilstedeværelse i Tyskland. I dag leverer vi et bredt spekter av tjenester til private aktører, bedriftsmarkedet og offentlige instanser. I tillegg samarbeider vi med en mengde store aktører med ansvar innenfor infrastruktur under bakkenivå.

Ungt selskap – lang historie
Tross Norva24 sin unge alder, strekker vår historie seg langt tilbake i tid. Vår eldste lokale avdeling startet opp med septiktjenester på hest og kjerre – allerede i 1919. Selv om alle våre avdelinger har sine unike og spennende historier, har vi en ting felles; passion for faget vårt. Der vi til sammen har vi rundt regnet ca. 300 års erfaring! Vi brenner for det vi driver med, og gjør alt vi kan for at våre kunder skal bli fornøyde. Faglig lidenskap og engasjement kjennetegner våre ansatte, og «Passion» er derfor en av våre to verdier.

Bredt tjenestespekter og kvalitet i alle ledd
Vi har et mangfold av dyktige ansatte, som tar utfordringer på strak arm – og alltid er klare for å hjelpe våre kunder. Du kan være trygg på at vi til enhver tid leverer arbeid av ytterste kvalitet – til avtalt tid. Vi åpner opp der det er tett, spyler der det er skittent og tømmer der det er fullt. «Tillit» er vår andre verdi, og ligger til grunn for alt vi gjør.

Lokal kunnskap og internasjonal styrke
Vår lokale tilstedeværelse er viktig for å kunne yte den beste service ovenfor alle våre kunder. Vi kjenner godt de lokale markedene, og er raskt på plass når behovet oppstår. Vår internasjonale bredde gjør det samtidig mulig å tilby våre kunder enda flere tjenester enn tidligere. Du får rett og slett i pose og sekk!

Hvem ser vi etter ?

Vi ser etter deg som har nettverk i Rogaland, har erfaring med salg og som kan være en god leder for dine nærmeste. Du har gjerne kjennskap til- eller kunnskap om- vann og avløp, industritjenester eller andre tjenester vi leverer. Du må ha kombinasjonen av skaperkraft og utholdenhet, samtidig som du er initiativrik og selvgående. Du har alltid et ønske om å utvikle deg og å skape noe.

         

Vi kan tilby!

Vi kan tilby en sentral rolle i et solid selskap med tydelige ambisjoner. Du vil ha store påvirkningsmuligheter, både i forhold til egen rolle og virksomheten. Du blir del av et arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere. Det vil være gode, personlige utviklingsmuligheter i en hyggelig og hektisk hverdag, i et uformelt miljø. Det må påberegnes noe reising i regionen. Du må derfor ha bilsertifikat (klasse B).

Mer informasjon om stilling kan Else-Marie Johansen kontaktes på
938 36 222 eller em@bemanningsxperten.no