Skip to content

Er du vår nye Service-elektriker?

Service-elektriker hos OneCo Technologis AS - Jobb med næringskunder i Rogaland

Vi søker en lærevillig, nysgjerrig og ansvarlig elektriker, som skal tute rundt i egen OneCo-firmabil og arbeide nært med våre viktige næringskunder i Rogaland.
 
Bli en del av vårt dedikerte team hos OneCo Technologies AS. Som service-elektriker vil du ha en sentral rolle med ansvar for å sikre jevn drift, effektiv kundeoppfølging og planlegging av arbeidsoppgaver.
Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å ta styring over din egen arbeidshverdag og levere førsteklasses service til våre kunder. Vi tilbyr grundig opplæring og veiledning, slik at du kan utvikle deg sammen med de beste i bransjen.
Vi legger vekt på et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø preget av høy faglig kompetanse og samarbeid. Hos oss vil du få muligheten til å vokse og utforske nye utfordringer, både internt og eksternt.
logo (9)

OneCo Technologies har ca. 130 ansatte og har kontorer i Oslo-område, Bergen og Stavanger. Vi omsetter for NOK over 250 millioner. OneCo Technologies har hele Norge og Norden som markedsområde. Totalleverandør på løsninger og tjenester innen sikkerhet, lås & beslag, AV, telecom, IKT/IT, velferdsteknologi, automasjon vann og avløp, industri, næringsmidler, bygg, energi, samferdsel og offshorevirksomhet. Vår hovedstyrke er systemintegrerte løsninger, der ulike produkter og fag settes sammen til en enhetlig leveranse og løsning. Systemene vi leverer er kvalitetssikrede og tilpasset kundens spesifikasjoner og behov.

OneCo er et industrikonsern med kjerneaktiviteter innen elektro, automasjon og telekom.
En av våre styrker er å levere systemintegrerte løsninger, der vi sørger for at ulike fag og produkter settes sammen og fungerer etter intensjonen. 

Vi ser to store trender som vil prege samfunnet og vårt marked på en spesiell måte i tiden fremover;

Det grønne skiftet
Produksjon, distribusjon og bruk av energi og produkter på en klimavennlig måte.

Digitalisering
Bruk av teknologi til å fornye, forenkle og forbedre verdiskaping og innovasjon på en bærekraftig måte.

OneCo har som ambisjon å være en god bidragsyter i utvikling og endring som kommer som følge av det grønne skiftet og digitalisering.

OneCo er Nordens beste selskap på å raskt utnytte eller omstille oss til nye trender og endringer i elektromarkedet og tilstøtende segmenter. Vi går så bredt som vår kompetanse og dyktighet tillater slik at vi også kan skape synergier.

logo (9)

Våre produkter og tjenester blir aldri bedre enn kvaliteten på det våre medarbeidere og samarbeidspartnere presterer sammen. Derfor er en sterk, tydelig og sunn bedriftskultur avgjørende for at vi skal lykkes med vår ambisjon.

OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes. Det forventes at våre ledere skal støtte, bidra og stimulere til resultater gjennom sine medarbeidere. OneCo har i dag rundt 3000 medarbeidere og en årlig omsetning på rundt 5 milliarder. Vi er lokalisert i Kristiansand, Sandnes, Bergen, Oslo, Drammen, Trondheim og Stockholm, men gjennomfører prosjekter, drift, vedlikehold og beredskap i hele Norge.

Vi legger vekt på at våre leveranser skal ivareta både kunde- og myndighetskrav samtidig som sikkerheten til våre ansatte ivaretas på en god måte.

I våre lokaler har vi egen avdeling for produksjon, reparasjon og vedlikehold av løfteutstyr. Her kan vi produsere utstyr etter kundens spesifikasjoner, uansett hva dette måtte være. Vi lagerfører i tillegg et bredt utvalg av løfteutstyr av beste kvalitet fra anerkjent produsenter og leverandører.

Helt siden oppstarten i 2011 har vi hatt de samme verdiene:
 1. Langsiktighet
Vår drivkraft er langsiktig. Vi tror på verdien av langsiktige relasjoner med kunder og leverandører. Våre handlinger og leveranser skal ha troverdighet over lang tid. Vi skal være ønsket igjen som leverandør.
 1. Lidenskap
Hos oss er det lov å være lidenskapelig opptatt av våre leveranser.  Vi vil dyrke de gode egenskapene som finnes i lidenskapen for å gi rom for engasjement, skapervilje og utholdenhet.
 1. Raushet
Vi vet at mennesker som blir møtt med raushet blir gode lagspillere og strekker seg lengre enn det som kan forventes. Derfor er raushet viktig for oss.

 

Hva innebærer stillingen?

Arbeidsoppgaver inkluderer:
 
 • Aktivt kommunisere med- og være en rådgiver for kunden
 • Ansvar for hele arbeidsprosessen fra bestilling til gjennomføring
 • Utføre små til store serviceoppdrag og prosjekter for våre næringskunder
 • Holde leder/prosjektleder informert
 • Veilede lærlinger og kollegaer uten fagbrev på arbeidsoppdrag som du har ansvar for 
 • Varierte arbeidsoppgaver slik som elektro, brann, nødlys, SD-anlegg og styresystemer

        

Kvalifikasjoner:

 
 • Fagbrev som elektriker Gr. L
 • Evne til selvstendig arbeid og teamarbeid
 • Førerkort klasse B
 • Gode IT-ferdigheter
Vi legger stolthet i å ta i mot våre nye ansatte med inkludering, orden og god faglig veiledning.
 
Med dette ønsker vi deg hjertelig velkommen til oss:
 
 • Vi kjører fast timelønn etter erfaring, kompetanse og utdannelse
 • God oppfølging både ved ansettelse og underveis
 • Vi arrangerer faglige sammenkomster, leverandørkvelder og andre sosiale tilstelninger
 • Hos OneCo anser vi våre ansatte som vår viktigste ressurs. Vi legger stor vekt på din personlige og faglige utvikling, og tilbyr kontinuerlig kursing inne bransjen
 
Mer informasjon om stilling kan Else-Marie Johansen kontaktes på
938 36 222 eller em@bemanningsxperten.no