Skip to content

Er du Panasonic Heating & Cooling Solution`s nye Kurs og kompetanse ansvarlig

I høståret 2023 lanserte Panasonic et nytt kurs- og kompetansesenter som tilbyr opplæring innen varmepumper for distributører, installatører og teknikere. På grunn av stor etterspørsel, ser vi nå behovet for å ansette en dedikert ansvarlig for kurs og kompetanse.
 
Kurs- og kompetansesenteret ligger i Sandnes der Panasonic har sitt norske kontor. Her kan installatører og distributører av deres produkter ta månedlige kurs for å bli kjent med varmepumpeløsningene, og holde seg oppdaterte på de nyeste teknologiske utviklingene.
Alle Panasonics produktkategorier er utstilt og fullt fungerende for at kursdeltagerne skal få en fullverdig opplevelse under kursing.
Det finnes blant annet interne kurs innen luft-til-luft-varmepumper, luft-til-vann-varmepumper, F-gass kurs med eksamen, hardloddekurs, og teknikerkurs for de som jobber med brannfarlige kuldemedier.
Panasonic samarbeider med Varmepumpeforeningen (NOVAP)
Det norske kompetansesenteret er en del av Panasonics Pro Academy-program.
logo_panasonic
 
Med mer enn 60 års erfaring og salg til over 120 land rundt om i verden, er Panasonic utvilsomt en av de ledende innen varme- og kjølesektoren.
Med et bredt nettverk av produksjons- og FoU-fasiliteter leverer Panasonic innovative produkter som setter standarden for klimaanlegg over hele verden. Panasonic ekspanderer globalt og leverer overlegne internasjonale produkter på tvers av landegrenser.
 
 
 
Hos Panasonic tror vi på styrken av et sterkt samarbeid – kun sammen kan vi overgå våre kunders forventninger. Vi er et sterkt merke med en rik bedriftskultur, basert på våre 7 prinsipper.
Det handler ikke bare om hva vi gjør, men hvordan vi gjør det. For å oppfylle vårt sosiale ansvar vil vi fortsette å gjøre det vi har gjort i over 100 år – å berike menneskers liv hjemme og på arbeidsplassen og bidra til samfunnets framgang.
 
 
 
 
logo_panasonic

Hva innebærer stillingen?

  • Stillingens ansvarsområde omfatter blant annet gjennomføring av kurs, koordinering av ressurser, identifisering av behov for eksterne kursholdere, administrasjon av påmeldinger og tilrettelegging av undervisningsmateriell
  • Kontinuerlig vurdere og forbedre kvaliteten på kursene
  • Utvikle nye kurs
  • Det kan forekomme noe reiseaktivitet og arbeid på kveldstid

Om deg:

  • Manglende formell teknisk utdanning innen HVAC eller beslektede felt kan kompenseres gjennom relevant praksis og erfaring
  • Teknisk innsikt og bakgrunn er et krav
  • Vi legger vekt på din gjennomføringskraft og din metodiske og systematiske tilnærming
  • Du må ha evne til å gjøre klare prioriteringer, jobbe strukturert og fordele oppgaver effektivt
  • Pedagogiske ferdigheter med evne til å tilpasse undervisningen til ulike målgrupper
  • God skriftlig formuleringsevne, både i norsk og engelsk

I rollen som kurs og kompetanse ansvarlig vil du dra nytte av flere fordeler som attraktive pensjonsordninger, gunstige forsikringsordninger som inkluderer behandlingsforsikring og psykisk helseforsikring, samt muligheten for personalkjøp av alle Panasonic-produkter med mer.Rekrutterings & Bemanningsxperten bistår oss i ansettelsesprosessen, har du spørsmål så ikke nøl med å kontakte daglig leder/partner Else-Marie Johansen på tlf 93836222- mail em@bemanningsxperten.no
eller Runar Kvant på tlf 47414141- mail runar@bemanningsxperten.no

Vi ser frem til å motta din søknad og CV. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.