Skip to content

Salgsingeniør for kommersielle systemer

Panasonic Norway er en av Norges største leverandører av varmepumper til det norske markedet. Vi opplever sterk vekst og søker derfor Salgsingeniør for kommersielle systemer.
 
Som Salgsingeniør for kommersielle systemer i Panasonic Heating & Cooling Solutions Norge vil du få få mulighet til å designe systemer for kunder i hele landet. Du har god teknisk forståelse og ser muligheter fremfor problemer. Ingen ingeniørutdannelse er påkrevd, men vi søker etter kandidater med relevant erfaring.  Det aller viktigste er din kunnskap, ditt ønske om kontinuerlig læring, og din genuine interesse.
For å lykkes i denne stillingen er det viktig at du har en stor teknisk innsikt.
logo_panasonic
 
Med mer enn 60 års erfaring og salg til over 120 land rundt om i verden, er Panasonic utvilsomt en av de ledende innen varme- og kjølesektoren.
Med et bredt nettverk av produksjons- og FoU-fasiliteter leverer Panasonic innovative produkter som setter standarden for klimaanlegg over hele verden. Panasonic ekspanderer globalt og leverer overlegne internasjonale produkter på tvers av landegrenser.
 
 
 
Hos Panasonic tror vi på styrken av et sterkt samarbeid – kun sammen kan vi overgå våre kunders forventninger. Vi er et sterkt merke med en rik bedriftskultur, basert på våre 7 prinsipper.
Det handler ikke bare om hva vi gjør, men hvordan vi gjør det. For å oppfylle vårt sosiale ansvar vil vi fortsette å gjøre det vi har gjort i over 100 år – å berike menneskers liv hjemme og på arbeidsplassen og bidra til samfunnets framgang.
 
 
 
 
logo_panasonic

Hva innebærer stillingen?

 • Som Salgsingeniør for kommersielle systemer vil du være ansvarlig for å utvikle og opprettholde langsiktige forretningsforbindelser og samarbeid med våre nøkkelkunder i regionen
 • Teknisk støtte og prosjektering oppmot kunde ved behov
 • Du vil jobbe tett med eksisterende kunder for å identifisere og utnytte muligheter for vekst, samtidig som du er ansvarlig for å bringe nye samarbeidspartnere inn i porteføljen
 • En viktig del av rollen vil være å analysere markedet og konkurrentene, samt utarbeide strategiske planer for å sikre langsiktig suksess
 • I denne stillingen må du trives med å jobbe selvstendig, da jobben utføres på hjemmekontor når du ikke er på kundereiser – derfor kan du bo hvor som helst i landet! 

Om deg:

 • Manglende ingeniørfaglig eller formell teknisk utdanning innen HVAC eller beslektede felt kan kompenseres gjennom relevant praksis og erfaring
 • Teknisk innsikt og bakgrunn er et krav
  Må ha erfaring med prosjektering
 • Du er naturlig kommersielt tenkende, og har en god forretningsforståelse
 • Sterke analytiske ferdigheter og evne til å raskt tilegne seg bransjekunnskap
 • Du arbeider smart for å skape effektive arbeidsdager
 • Personlig egenhet og egenskaper vil vektlegges

I rollen som Region Key Account Manager vil du dra nytte av flere fordeler, som firmabil, gunstige forsikringsordninger som inkluderer behandlingsforsikring og psykisk helseforsikring, attraktive pensjonsordninger, samt muligheten for personalkjøp av alle Panasonic-produkter med mer.Rekrutterings & Bemanningsxperten bistår oss i ansettelsesprosessen, har du spørsmål så ikke nøl med å kontakte daglig leder/partner Else-Marie Johansen på tlf 93836222- mail em@bemanningsxperten.no
eller Runar Kvant på tlf 47414141- mail runar@bemanningsxperten.no

Vi ser frem til å motta din søknad og CV. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.