Skip to content

Jobbe hos Ramudden?

Avdeling Stavanger søker Trafikkmedarbeidere!

Er du ute etter variert og aktivt arbeid, med hyggelige medarbeidere?  Da kan du være rette personen for oss. 
 
Vi er ute etter deg som har en fleksibel timeplan, ung eller godt voksen, med et godt humør. 
Deg som ønsker å gjøre en forskjell for sikkerheten i trafikken, hovedsakelig med dirigering, ledebilkjøring og utsett av sikkerhetsutstyr. 
 
Vi legger vekt på å levere tilpassede løsninger i tråd med kundens behov, samtidig som du får muligheten til å bidra til sluttresultatet på din måte. 
 
Den rette personen vil ha frihet til å organisere sin egen arbeidshverdag, støttet av et godt team. Vi søker deg som er proaktiv, pålitelig og som ønsker å utfordre deg selv faglig.
 
ramudden

 

Ramudden Norge AS er en del av Ramudden Global med over 4.500 medarbeidere og nærmere 700 millioner euro i omsetning. Selskapet har hovedkontor i Gävle i Sverige, og består av 70 avdelinger i Sverige, Norge, Finland, Estland, Danmark og Canada. Konsernets misjon er å bringe folk hjem trygt hver dag (To get people home safely every day).

 

 

 

Ramudden Norge har vokst siden starten i 2009 og spesielt etter 2015. I dag består selskapet av 14 forskjellige avdelinger, fordelt på regionene Øst, Midt, Vest og Sør. Det er rundt 400 medarbeidere i virksomheten og omsetningen nærmer seg 500 millioner kroner. Ramudden leverer sikkerhetstjenester i og rundt veinettet i Norge, blant annet rådgivning, utleie av sikkerhetsutstyr, opplæring av personell og tjenesteleveranser som f.eks. montering av utstyr og trafikkdirigering

ramudden

På vår avdeling i Stavanger tilbyr vi både produkter og tjenester for trygge arbeidsplasser. Vi har god tilgang til materialer og kunnskapsrike og serviceorienterte medarbeidere som hjelper deg med raske leveranser og profesjonelle tjenester.

Hils på vår kollega, Konrad:

        Alle bedrifter har en historie

Vår begynner som et enkeltpersonforetak startet i 2005 av grunnleggeren Hans-Olov Blom i en garasje i Valbo. Hans-Olov skjøt en stor elgokse på et sted i Hälsingland, nærmere bestemt Ramudden, som dermed ga bedriften vår navnet sitt.
                         
 
Med bil og henger startet virksomheten med å leie ut trafikkutstyr til de som jobber på veiene. Det var et stort behov for sikkerhetsutstyr på anleggs- og veiarbeidsplasser. Vi vokste raskt i Sverige og ble fort en ledende leverandør av sikkerhetsutstyr.
 
Etter fire år tok vi steget til utlandet og åpnet opp i Norge. Neste nabo var Finland, og noen år senere åpnet vi opp i Estland. I 2018 ble Chevron og datterselskapet deres HRS (Highway Resource Solution) kjøpt opp i England. Reisen vår førte oss over Atlanterhavet, og vi etablerte oss i Nord-Amerika 2021.
 
Samme år fusjonerte vi til et stort konsern – Ramudden Global, verdens største selskap innen arbeidsplassikkerhet for kritisk infrastruktur i trafikkerte miljøer. Vi opererer nå i 11 land.

Hva innebærer stillingen som trafikkmedarbeider?

Du vil blant annet jobbe med manuell trafikkdirigering, ledebilkjøring eller utsett av sikkerhetsutstyr. Arbeidshverdagen din vil variere både i arbeidstid, oppgaver og arbeidssted.

Vi ser etter deg som:

  • Har helse til å utføre jobben
  • Kan kommunisere flytende på norsk både skriftlig og muntlig
  • Trives med å jobbe ute både alene og i team
  • Har minimum førerkort klasse B

Mest av alt vektlegger vi personlig egnethet og egenskaper - uavhengig av kjønn, alder og erfaring

Mer informasjon om stilling kan Else-Marie Johansen kontaktes på
938 36 222 eller em@bemanningsxperten.no