Skip to content

Redkon søker etter Inspektør Løfteutstyr

Din foretrukne leverandør og servicepartner innen løfteutstyr

Nå skal vi styrke laget med Inspektør Løfteutstyr! Er det deg?

Vi er et team som arbeider systematisk og målrettet, samtidig som vi verdsetter det sosiale miljøet på arbeidsplassen. Vi ser etter en person med engasjement, pågangsmot, og vilje til å yte det lille ekstra når det trengs. Hos oss får du muligheten til å utvikle deg i et positivt arbeidsmiljø med fokus på både faglig kvalitet og trivsel.

REDKON_Logo-med-undertekst

Totalleverandør med spesialisering innen løfteutstyr

Redkon er lokalisert med hovedkontor på Tananger i Rogaland og er i dag nærmere 30 ansatte. I tillegg har vi avdeling i Haugesund, Bergen og Kristiansund samt dyktige samarbeidspartnere langs hele kysten. Siden 2017 har vi vært sertifisert som sakkyndig virksomhet. Dette er et kvalitetsstempel som vi er stolte av. Det viser at vår bedrift tilfredsstiller dagens krav med hensyn til organisering, kvalitetssikring og kompetanse til utførelse av sakkyndig kontroll.

Vårt firma har spesialisert seg på alle områder innen løfteutstyr, og vi har bred kompetanse innenfor tjenester som salg og utleie, reparasjon og vedlikehold, test og inspeksjon, samt produksjon. Dette gjør oss til en totalleverandør innen bransjen, og ikke minst en «one stop shop» der kunden får dekket hele sitt løftebehov.

Redkon er en av få virksomheter i Rogaland som har egen kalibrert testbenk på 509T til å kunne utføre lasttest / bruddtest / elongation måling & syklustesting. Dette sørger for at våre kunder alltid kan være trygge på at de bruker løfteutstyr som er godkjent og kontrollert av en sertifisert partner.

REDKON_Logo-med-undertekst

Redkon har godkjent kompetanse og utstyr til å kontrollere og teste samt sertifisere det meste av løfteredskaper, rammer og containere. Vi har fleksibelt testutstyr med kapasitet på 509 tonn som gjør at vi er i stand til å teste utstyr på en effektiv og sikker måte.

I våre lokaler har vi egen avdeling for produksjon, reparasjon og vedlikehold av løfteutstyr. Her kan vi produsere utstyr etter kundens spesifikasjoner, uansett hva dette måtte være. Vi lagerfører i tillegg et bredt utvalg av løfteutstyr av beste kvalitet fra anerkjent produsenter og leverandører.

Redkon lagerfører et bredt utvalg av løfteutstyr av beste kvalitet fra anerkjente produsenter og leverandører.
Her på nettsiden ser du utvalget av hva du kan kjøpe eller leie av løfteutstyr fra oss. Dersom noe av utstyret ditt ikke blir godkjent ved kontroll kan du enkelt bestille tilsvarende. I tillegg produserer og utvikler vi løfteutstyr etter kundens spesifikasjoner og behov uansett hva det måtte være. Ved nyproduksjon kan vårt kompetente personell gi kunden verdifull innspilling tidlig i design fasen. Dette vil kunne gi våre kunder økonomiske fordeler da vi vil kunne bistå og veilede til gode design løsninger, samt henvisninger til gjeldende myndighetskrav og forskrifter.

Hva innebærer stillingen?

 • Kontroll av løfteutstyr og lastbærende enheter
 • Sertifisering av løfteutstyr og lastbærere
 • Dokumentasjonskontroll
 • Utarbeide kontrollrapporter

       

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Fordel med godkjenning som kontrollør innen RX, G1, G4, G7, G8, G10, G20 (ikke et krav)
 • Førerkort klasse B
 • Erfaring og kjennskap til regelverk og standarder innen løfteutstyr er en fordel
 • Erfaring med NDT innen ET (Eddy Current), MPI & PT er en fordel
 • D7 SDLA Inspeksjon (ikke et krav)
 • Opplæring/kurs innen faget tilbytilbys for de rette kandidatene 

Personlige egenskaper:

 • Strukturert med god ordenssans og øye for detaljer
 • Evne til å prioritere og levere innen gjeldende tidsfrister
 • Selvstendig og teamorientert
 • Profesjonell med fokus på kvalitet
 • Positiv og trivselskapende
Mer informasjon om stilling kan Else-Marie Johansen kontaktes på
938 36 222 eller em@bemanningsxperten.no