Skip to content

Ledig stilling hos Haugesund Skade & Lakk

Er du vår nye tekniske leder for bilskade?

Haugesund Skade & Lakk er et toppmoderne skade- og lakksenter som åpnet i september 2020. Vi holder til i Industrigata 18 i Haugesund. Her arbeider vi med noen av verdens beste bilmerker, og vi benytter de mest avanserte verktøyene og metodene i vår bransje. Nå søker vi etter en teknisk leder for bilskade som kan bidra til vår gode utvikling. Er det deg?
 

Hva innebærer stillingen?

Arbeidsoppgavene vil omfatte å veilede og coache dine kollegaer i skadeverkstedet. Du må holde deg oppdatert på nye metoder og teknikker innen bilskadereprasjon. Du må kunne utføre og bidra til at reprasjoner av kjøretøy blir utført i henhold til bilfabrikantens instrukser. Stillingen kan tilpasses deg som enten ønsker å være oprativ teknisk leder i produksjonen eller ha mer administrativ rolle og ønsker utvikle deg som leder, herunder styring av produksjon i verksted

Dine kvalifikasjoner:
  • Fagbrev som bilskadereparatør
  • For å være teknisk leder eller stedfortreder, må du nå være godkjent av Statens vegvesen. Dette oppnås ved å dokumentere fagbrev og relevant praksis i minumun 4 år
  • Innehav av Skadeklasse 02 kurs og DBS kurs er ønskelig, men ikke påkrevd (kan tas etter ansettelse)
  • Gode IT-kunnskaper og systemforståelse
  • Liker å utvikle deg og har interesse for faget
  • Førerkort klasse B

Vi tilbyr:

  • Attraktive lønnsbetingelser og bonuser
  • Mulighet for varierte arbeidstider i produktive stillinger
  • Vi investerer i våre ansatte og legger vekt på deres utvikling
Haugesund Skade & Lakk er en trygg og god arbeidsplass med masse kjekke kollegaer. Hvis du trives med å jobbe sammen med en go`gjeng, som har lidenskap for faget, tenker proaktivt og har evnen til å skape entusiasme, vil du garantert lykkes og trives hos oss!
Mer informasjon om stilling kan Runar Kvant kontaktes på
47 41 41 41 eller runar@bemanningsxperten.no
677_0b5a90c5-f3ec-4a16-8e69-f3beb5752af5

Haugesund Skade & Lakk AS er et toppmoderne skade- og lakksenter som har det meste av det som trengs av utstyr til de fleste bilskadereparasjoner, og vi prøver alltid å være oppdaterte på det nyeste i bransjen.

Bak oss har vi eiere som er merkeverksted for noe av de sterkeste merkevarene i bilbransjen, slik at vi også spiller på lag sammen med de merkene vi reparerer og de representerer. Vi har også OEM kursing på karosseri innen flere bilmerker, slik at vi holder oss oppdatert med den nyeste kunnskapen.

Verksted er godkjent skadeklasse 02 verksted av Statens Vegvesen og innehar SERMI godkjenning fra KIWA.

Vi er rett vinnerlag som ønsker at de som jobber hos oss skal elske å gå på jobb hver dag, der man får muligheten til å utfordre seg selv og ta del i planleggingen der vi alltid skal ha fokus på å gjøre ting bedre, hver gang.

 

Vi holder til i trivelige lokaler i Industrigata 18. Vi ønsker at vår arbeidsplass fremstår som ren og pen og det skal være trivelig å jobbe her. Her er bilder fra vårt verksted og lunsjrom. 

677_0b5a90c5-f3ec-4a16-8e69-f3beb5752af5

Haugesund Skade & Lakk er distriktets største og mest moderne bilskadesenter. Vi er stolt medlem av Bilgruppen, som inkluderer Åkra Bil, Varden Bil, Nils Wathne Auto, Svein Kvia, og flere andre. Vi er også en del av bilskadekjeden INTAKT, som har etablerte avdelinger i både Norge og Sverige, med totalt 18 helt eller deleide avdelinger og en stadig voksende tilstedeværelse 12.

Jostein Lie, som er daglig leder ved Haugesund Skade & Lakk, søker nå etter en ny kollega. Jostein er en leder som gir betydelig frihet under ansvar og ønsker at hans kolleger skal trives på arbeidsplassen.